Welke kwasten? / muur- en structuurverven


Doorgaans worden deze met een vachtroller aangebracht. Schapevacht werkt over het algemeen het prettigst. Neemt veel materiaal op en verdeelt goed. Een synthetische vacht gaat echter ook prima. Met een vachtroller van katoenharen wordt wat meer structuur verkregen.

Ook hier is het belangrijk met voldoende verf te werken en niet te verspreiden over een te groot oppervlak. Het zogenaamd "droogrollen" van de roller moet worden voorkomen. Anders blijven banen zichtbaar.


Bij structuurverven is het mogelijk na te rollen met een structuurroller om een andere structuur te verkrijgen. De structuurroller moet eenmalig door de verf zijn gerold, en kan dan voor de hele muur of kamer worden gebruikt.

De structuur kan worden beïnvloed door korter of langer te wachten met narollen. Ook laagdikte kan effect hebben op de structuur. Bij een erg grote laagdikte zal de de structuur neiging hebben weer weg te vloeien. In dat geval kan wat langer worden met het narollen.


Heeft u er genoeg van om elke keer weer te verven met de verkeerde kwast. Of weet u niet welke kwast u nodig heeft voor de juiste schilderklus. Stop met zoeken en huur een professionele schilder die het werk voor u doet. Vul onderstaand formulier in en wij benaderen u voor een vrijblijvende offerte.

Aanvragen binnen de regio:
Rotterdam | Amsterdam | Gorinchem | Arnhem en heel provincie Utrecht


Aanhef: dhr / mevr
Voornaam:
Achternaam: *
Adres:
PC & Plaats:
Telefoon: *
Email: *
 
Wat wilt u laten schilderen:
Welke kleur wilt u gebruiken ( RALnr. )
Wanneer speelt de schilderklus:
Vragen en Opmerkingen:
 


Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:
Van Eyck houten shutters

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Klussen