Welke kwasten? / hoog- en zijdeglansverven


Een uitstekende methode voor het verwerken van waterverdunbare en terpentine verdunbare verven en beitsen is het gebruik van twee rollers. Een kortharige roller van het type velvet, of mohair voor het opbrengen en gelijkmatig verdelen van de verf en een schuimrubberen lakrollertje voor het narollen voor een extra glad resultaat.

De lakroller voor het narollen moet wel van verf zijn voorzien. Vlot aanbrengen en verdelen van voldoende materiaal is belangrijk: bij gebruik van te weinig materiaal dat over een te groot oppervlak wordt verspreid blijven de rolbewegingen zichtbaar.

De verflaag is dan te dun. Narollen moet altijd in 1 richting gebeuren met lange bewegingen van boven naar beneden en terug. Niet te lang wachten met narollen en niet te lang in de verf blijven werken.


Heeft u er genoeg van om elke keer weer te verven met de verkeerde kwast. Of weet u niet welke kwast u nodig heeft voor de juiste schilderklus. Stop met zoeken en huur een professionele schilder die het werk voor u doet. Vul onderstaand formulier in en wij benaderen u voor een vrijblijvende offerte.

Aanvragen binnen de regio:
Rotterdam | Amsterdam | Gorinchem | Arnhem en heel provincie Utrecht


Aanhef: dhr / mevr
Voornaam:
Achternaam: *
Adres:
PC & Plaats:
Telefoon: *
Email: *
 
Wat wilt u laten schilderen:
Welke kleur wilt u gebruiken ( RALnr. )
Wanneer speelt de schilderklus:
Vragen en Opmerkingen:
 


Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:
Van Eyck houten shutters

Copyright © Ventura Connect Group BV 2018

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Klussen