Welke kwasten? / Waterverdunbare acrylverf


Deze verf verwerkt erg licht, en er moet veel aangebracht worden om genoeg droge laagdikte over te houden. Vanwege de snelle aandroging is het belangrijk vlot en met voldoende verfmateriaal te werken, met het juiste gereedschap. Anders ontstaan er kwaststrepen die niet meer mooi wegvloeien.

Voor een goede verwerking is een afgeplatte langharige kwast met een combinatie van kunststofharen en varkensharen ideaal. Een goed alternatief is een topkwaliteit varkensharen kwast, waarbij het windsel van de kwast verwijderd moet worden voor voldoende soepelheid.

Kwasten met alleen kunststofhaar zijn vaak te slap en leiden tot minder mooi resultaat en kwaststrepen. Hetzelfde geldt voor minder goede kwaliteit varkensharen kwasten.


Heeft u er genoeg van om elke keer weer te verven met de verkeerde kwast. Of weet u niet welke kwast u nodig heeft voor de juiste schilderklus. Stop met zoeken en huur een professionele schilder die het werk voor u doet. Vul onderstaand formulier in en wij benaderen u voor een vrijblijvende offerte.

Aanvragen binnen de regio:
Rotterdam | Amsterdam | Gorinchem | Arnhem en heel provincie Utrecht


Aanhef: dhr / mevr
Voornaam:
Achternaam: *
Adres:
PC & Plaats:
Telefoon: *
Email: *
 
Wat wilt u laten schilderen:
Welke kleur wilt u gebruiken ( RALnr. )
Wanneer speelt de schilderklus:
Vragen en Opmerkingen:
 


Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:
Van Eyck houten shutters

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Klussen