Sierpleister repareren


Beschadigde muren die voorzien zijn van sierpleister, kunnen gemakkelijk bijgewerkt of gerepareerd worden met vulmiddel dat speciaal bestemd is voor sierpleister. Dit vulmiddel om uw sierpleister mee te repareren is onder de merknaam alabastine te verkrijgen.

In dit vulmiddel dat speciaal bedoelt is voor het repareren van sierpleister, zit een grof middel dat de oppervlakte al enigszins aanpast aan het bestaande sierpleister. Breng dit vulmiddel met een plamuurmes op de muur aan en werk het met een kwast en water bij, todat het juiste resultaat bereikt is. 

Indien u met de kwast en het water niet tot het gewenste resultaat gekomen bent, dan kunt u met een plamuurmes een gewoon glad vulmiddel op de beschadigde plek van de muur aanbrengen. Gebruik hierbij een wegwerkpkwast waarvan u de zachte haren heeft weggeknipt, zodat er alleen nog maar het stugge gedeelte van het haar overgebleven is. Maak nu de kwast een beetje met water nat en tamponeer met de kwast voorzichtig in het vulmiddel op de muur. Op deze manier ontstaat de mogelijkheid om op eigen wijze structuur en dikte aan te brengen. Op deze alternatieve manier zult u uw sierpleister kunnen repareren tot deze er weer als nieuw uit ziet!
Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:
Van Eyck houten shutters

Copyright © Ventura Connect Group BV 2021

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Klussen